StartOm ossPrograminfoLänkarBilderLjudarkivKontakt


Radio Sala - Presentation


Radio Sala Radio Sala har möjlighet att sända reklam.
Ni kan också sponsra vissa program. Vill Du och Ditt företag medverka med detta så kontakta oss på

• Våra årsavgifter för 2021:
Radio Salas vänner 100:-
Sändande förening/org 500:-.
Per sändningstim 150 resp 50:-

Programsponsor 500:-/kvartal.
För 20-30 sek reklaminslag kontakta studion (se ovan).

• Här finns våra Stadgar!


Radio Sala presenteras i Sala Allehanda den 24 okt 2014
Läs, se och hör om Radio Sala. Klicka här på Sala Allehanda.

Radio Sala drivs av en ideell förening med en verksamhet utan krav på vinst eller avkastning på satsat kapital. Målsättning är enkel: underhållning och lokal information till så många lyssnare som möjligt inom Sala Kommun med omnejd.

Vi sänder på FM-bandet 97,0 MHz och har en sändare på 250 W med antennen placerad 50 m över mark vid Sala Heby Energis kraftvärmeverk. Vi gör försökssändningar med s.k. webbradio "streamat" via internet, så vi kan höras över hela världen i en dator eller mobiltelefon.
Vår studio finns centralt på Bergslagsgatan i Sala.

Radio Sala vill gärna komma i kontakt med lokala föreningar, organisationer, musikgrupper eller andra typer av kulturell, politisk, idrottslig, religös verksamhet i Sala Kommun, så att ni får möjlighet att presentera er verksamhet i närradion med egna programinslag. Vi hjälper dig att komma igång som förening med att spela in och sända program. Antingen i vår studio eller från annan plats inom kommunen.

Sponsring
Vill du sponsra oss i arbetet med att utveckla våra närradiosändningar? Ni kan sponsra enskilda program då ni nämns i samband med programmet. Eller så sänder vi rena reklaminslag/annonsering - kontakta oss för mer info. Ni får också en länk (ev. med logga) till företagets hemsida på vår länksida. Detta ger er möjlighet att exponeras via närradion i vår kommun.

Radio Salas Vänner
Om alla våra lyssnare blev stödjande medlemmar så skulle vi kunna sända vidare utan att behöva oroa oss ekonomiskt för framtiden. Vi som arbetar med Radio Sala gör det helt ideellt, men det är också förenat med stora kostnader för lokalhyra, sändningslicens och musikavgifter.
Så om du vill stödja din egen närradiostation så bli medlem i Radio Salas Vänner och sätt i så fall in 100:- på bankgiro 283-7367.
Var noga med att ange namn, adress, tel och email.
Vill Du skänka ett extra bidrag till vår veksamhet så tar vi tacksamt emot detta.

Om Närradio i Sverige
Närradion är i antal studios och sändande människor den största rundradioformen i Sverige.
Det är en radioform som ger stora möjligheter att skapa program för olika lokala behov och som bidrar till att spegla det svenska samhället. Intresserade människor får chansen att delta i opinionsbildning och utveckla sitt medieintresse.
Närradion Radio Sala är en förenings- och åsiktsradio, politiskt och religöst obunden.

/ RADIO SALA Närradioförening /